Doneren

Wilt u Fietsmaatjes De Ronde Venen steunen met een financiële bijdrage? Dat is ontzettend welkom! Uw gift is bij ons in goede handen. Fietsmaatjes De Ronde Venen heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften aan Fietsmaatjes De Ronde Venen zijn aftrekbaar in uw belastingaangifte.

Doneren kan door uw keuze te maken en onderstaande formulier in te vullen. Indien gewenst kunt u ook een bedrag overmaken op bankrekeningnummer: NL89 RABO 0190 0914 87 t.n.v. Stichting Fietsmaatjes De Ronde Venen o.v.v. Donatie.

Heeft u hulp nodig of vragen, neem dan contact op met onze penningmeester.

U kunt ons financieel helpen door eenmalig een bedrag over te maken. Maar u kunt ons ook structureel ondersteunen met een vaste bijdrage (naar eigen keuze). U wordt dan vaste donateur van Fietsmaatjes De Ronde Venen en ontvangt ook onze nieuwsbrieven.

Met uw giften kunnen wij het onderhoud aan de fietsen en de stallingen bekostigen, zodat gasten en vrijwilligers ervan verzekerd zijn dat de fietsen in goede staat zijn voor vele uren fietsplezier.

Met het maken van een donatie hieronder gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Dank voor uw interesse om Fietsmaatjes De Ronde Venen financieel te steunen!

Donatie formulier

Help ons door middel van een kleine donatie? Dat waarderen wij erg! Hiermee kunnen wij meer tijd steken in het Fietsmaatjes DRV project. Zo kunnen wij ons volledig richten op het werven van meer vrijwilligers en inzamelen voor meer fietsen. Alvast bedankt!