Cadeaubonnen voor verjaardagen.
11 mei 2023
Nieuwsbrief 7 feb 2024
7 februari 2024

Nieuwsbrief 9 juli 2023

Beste Fietsmaatjes,

Hierbij ontvangt u onze zomer 2023 nieuwsbrief. Wij hopen natuurlijk dat het mooie weer nog even aanhoudt, zodat er vele mooie fietstochten gemaakt kunnen worden! Het eerste half jaar van 2023 is voorbij gevlogen. In deze nieuwsbrief nemen wij u graag mee naar waar wij afgelopen half jaar mee bezig zijn geweest.

Zoals u vast wel heeft meegekregen, heeft onze oud-voorzitter en initiatiefnemer Cora Versteeg het stokje overgedragen. In deze nieuwsbrief nog een berichtje van haar. Gelukkig kunnen wij u vertellen dat wij een nieuwe voorzitter hebben gevonden. Edgar Peer is op 7 juni officieel voorzitter geworden van Fietsmaatjes De Ronde Venen. Wij zijn heel blij dat Edgar ons team komt versterken. Hij zal zich in deze nieuwsbrief aan u voorstellen.

Wij hebben op 13 mei 2023 ons jaarfeest gehad. Dit was een geslaagd feestje (al zeggen we het zelf). Wij willen u graag een impressie van deze middag geven. Sandra en Henk Raave hebben hun favoriete fietstocht gedeeld voor ons jaarfeest. Verderop in deze nieuwsbrief leest u welke route zij graag fietsen.

Voor onze vaste rubriek mooi deelmoment vanuit Fietsmaatjes De Ronde Venen hebben wij in de nieuwsbrief van Oktober 2022 het mooie verhaal van onze vrijwilliger Aldert en zijn gast meneer K mogen delen. In deze nieuwsbrief een mooi voorgedragen gedicht door mevrouw Stam.

Een volgende keer zouden wij een ander mooi moment vanuit Fietsmaatjes De Ronde Venen met u willen delen. Heeft u zelf misschien een mooi fietsverhaal die u met ons zou willen delen? U kunt dit mailen naar secretariaat@fietsmaatjesdrv.nl Wie weet staat uw verhaal de volgende keer in onze nieuwsbrief.

Klik voor de nieuwsbrief