Mooi deelmoment vanuit FMDRV
11 mei 2023
Koffiebonnen voor onderweg
11 mei 2023

Mooie foto’s van onze Duofiets.

Wij hadden de wens om mooie foto’s van onze duo fiets te hebben zodat wij deze kunnen gebruiken voor onze social media, flyers etc. Lilian Emanuelson is fotografe en zij heeft voor de kerst mooie foto’s van de duo fiets gemaakt tussen kerstbomen bij tuincentrum de Huifkar. Lilian wordt ook onze vaste fotografe. Mochten wij evenementen hebben waar wij mooie foto’s van willen dan mogen wij haar vragen. Wij zijn super blij met dit mooie aanbod en natuurlijk de mooie foto’s. Mocht u ook een fotoshoot willen laten maken dan kunt u Lilian inhuren. Zij heeft een mooie website waar u haar werk kunt bewonderen.

www.photographybylilian.nl via deze website kunt u in contact komen met Lilian of anders kunt u mailen naar info@fietsmaatjesdrv.nl dan sturen wij u aanvraag of vragen graag naar Lilian door.