Koffiebonnen voor onderweg
11 mei 2023
Dag van de vrijwilliger
11 mei 2023

Fondswerving

In November hebben wij helaas een afwijzing ontvangen voor een financiële bijdrage vanuit het Schipholfonds. Zij willen onze stichting helaas niet steunen. Zij krijgen veel donatie aanvragen en ons bereik is te klein. Helaas kiezen ze er nu voor om alleen stichtingen en projecten te steunen die een groter bereik hebben. Natuurlijk waren wij teleurgesteld, maar we hebben ons niet uit het veld laten slaan.

Wij hebben veel lokale bedrijven aangeschreven en met succes. We hebben in de Firma Homan B.V. een grote sponsor gevonden. Daarnaast hebben wij ook via onze oproep om te doneren reacties binnen gekregen en hebben we het mooie bedrag van € 1.362,44 mogen ontvangen van Culinair Baambrugge. Met al deze schenkingen zijn wij aan het beoogde bedrag gekomen en hebben wij een 3de duo fiets voor Vinkeveen kunnen bestellen. Zoals het er nu naar uitziet wordt deze fiets medio februari/ maart aan ons geleverd. Het fondswervingsteam heeft de smaak nu zo te pakken dat we gelijk door zijn gegaan met actie voeren voor een 4de duo fiets voor Wilnis. Dus onze eerdere oproep blijft staan. Weet u nog iemand die ons financieel zou willen steunen, dan kunt u contact opnemen met het fondswervingsteam via secretariaat@fietsmaatjesdrv.nl of penningmeester@fietsmaatjesdrv.nl

Nu de 3de duo fiets een feit is zijn wij dringend opzoek naar een mooie stallingsplek in Vinkeveen. Mocht u voor ons een stallingsplek weten, dan kunt u contact opnemen met ons via info@fietsmaatjesdrv.nl

Onze eerste actie voor een 4de duo fiets is dat wij in de maand januari mogen meedoen met de statiegeldbonnen doneeractie bij de kleine en grote Albert Heijn in Mijdrecht. Dus als u lege flessen heeft en ons zou willen steunen, dan kunt u bij 1 van de Mijdrechtse AH’S uw lege flessen inleveren en uw statiegeldbonnetje digitaal doneren.

Mocht u ons ook nog meer financieel willen ondersteunen? Hiernaast staat hoe u kunt doneren of  gebruik onderstaande link.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=K6w2S9eXRzmZWqpdAswjrQ